4l3a68274l3a68514l3a68664l3a68434l3a6855

Vi bor kun 5-10 minutters gang fra Nordhavn og går ofte derned om aftenen for at gå tur eller bade… Tanken om et dyp er yderst fristende på de varme dage, men hver eneste gang vi er kommet derned, er jeg gået hjem igen med tørt badetøj… Indtil nu har jeg nemlig ikke kunne få mig selv til at hoppe i det 9 meter dybe, kulsorte vand, haha! Jeg synes egentlig, at jeg er ret modig med så meget andet, hvis jeg må have lov at sige det, men lige netop tanken om hvad der gemmer sig dernede i dybet, skræmmer mig lidt. Tænk, om man skulle støde på en otte meter lang blæksprutte, der sugede én med ned i dybet, eller en haj der var svømmet på opdagelse i nye farvande, haha…

Jeg kan godt høre, hvor fjollet det lyder, så mon ikke jeg finder modet en dag. ;) Er jeg den eneste, der har det sådan? Så tanken var god, da vi gik derned i går aftes, men så fik jeg da i det mindste luftet mine nye shorts og top, haha.. Jeg har fået mange spørgsmål til mit outfit på Instagram. Toppen er fundet på udsalg i H&M og de fine shorts har jeg netop købt i Zara. Solbrillerne er endnu et Ebay-fund og tasken er købt i Vinbørsen på Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Kan I have en rigtig dejlig torsdag. ;)