foedselsdag

Godaften allesammen. I går havde jeg fødselsdag og blev 31 år. Det lyder jo efterhånden lidt halvgammelt, haha… Min mor siger altid, at hun synes, livet kun bliver bedre i takt med, at hun bliver ældre. Det kan jeg kun give hende ret i. Det var også sjovt at være 20 år, gå i byen og kun skulle tænke på sig selv, men selvom hvert år har sin charme, har jeg ikke lyst til at gå tilbage. Jeg synes også, at mit liv er blevet rigere med årene – specielt efter jeg er blevet mor, selvfølgelig. Og så bliver man mere selvsikker, og bedre til at lade være med at sammenligne, desto ældre man bliver. Det er nu også dejligt. :) Så alt i alt er jeg godt tilfreds.

Min mor er så sød altid at tage fri på min fødselsdag, så vi tog ud og spiste frokost på The Organic Boho på Christianshavn. En café jeg længe har ville besøge – alt er økologisk, vegansk og man har mildest talt lyst til at bestille alt på deres menukort. :) Det kan varmt anbefales. Derefter tog vi forbi Marmorkirken, hvor der indtil d. 18. november er udstillet 15.000 papirblomster i loftet – det er simpelthen noget af det smukkeste, jeg har set. Jeg filmede lidt i løbet af dagen og kommer også til at filme flere dage i denne uge, så der kommer forhåbentlig en lille vlog ud af det snart. ;) Kan I have en dejlig aften. <3