mor-og-datterlejlighed-kbh

Jeg beklager stilheden de sidste par dage. Jeg sidder pt i mit nattøj og skriver indlægget her. Det eneste jeg har kunne svinge mig op til i dag, har været at tage et bad og svare på et par mails. Øj, sikke en weekend, det har været. Det startede med, at vi blev vækket natten til lørdag med, at Lily kastede op – noget af en forskrækkelse. Det fortsatte hele morgenen og jeg lover jer for, at man er på dupperne, når sådan nogen små størrelser er syge… De kan jo ligesom ikke sige til, så vi fik rullet alle gulvtæpper væk og pakket hele lejligheden ind i håndklæder, haha! Heldigvis var det overstået efter nogle timer og som I kan se, fejler hendes humør ikke noget. :)

Ikke nok med det skulle jeg holde familiefødselsdag i går, da jeg har fødselsdag i morgen, men da vi var stået op, begyndte Christoffer at få det underligt. Rumlen i maven, kvalme & ubehag… Vi aflyste. Og heldigvis for det – for et par timer senere, stod jeg selv for skud bare 10 gange værre. Hold nu op… Jeg vil spare jer for detaljerne, men alt kom op og det forsatte hele søndagen og natten igennem. Heldigvis var Christoffer slet ikke så hårdt ramt som mig, så han tog sig af Lily. Midt i alt det her kunne jeg ikke lade være med at sende en tanke til alle single mødrene… Shit, mand. Hvordan gør man, når man er alene med et barn og selv bliver syg? Hatten af for alle jer derude. :)