royal-copenhagenafterrnoon-tea-tabletable-royal-copenhagenelements-royal-copenhagen

Jeg har altid elsket, at have gæster. Lige fra jeg var lille, kan jeg huske, hvor hyggeligt jeg synes det var, når vi fik familie og venner på besøg. Ikke mindst synes jeg, det er noget af det hyggeligste at gå og dække et fint bord, inden de kommer – hvis det ellers er én af de dage, hvor der er tid til det. :) Min mor har altid lært mig, at når bare bordet er dækket, gør det ikke så meget, at maden ikke er færdig. Så føler gæsterne sig velkomne alligevel.

For nylig spurgte Royal Copenhagen mig, om jeg ville dække et bord med “Elements”. Den lå lige til højrebenet, da Christoffer og jeg har samlet på det, siden vi blev gift. Jeg kan rigtig godt lide, at det er klassisk i udtrykket, men alligevel har en skævhed i mange af formerne. Det er super nemt at kombinere på kryds og tværs – også med andre stilarter og ikke mindst søde, gamle loppefund. Vi bruger det både til hverdag og “fest”. De søde kopper med underkop, tekanden, mælkekanden og de mindste tallerkener er nye i serien. Så fine tilføjelser, synes jeg. Specielt er jeg vild med kopperne og tekanden – den er både klassisk og moderne på samme tid og har mange små detaljer.

Jeg dækkede et “afternoon tea” bord med alt hver hjertet begærer, serverede det i både det klassiske hvide Elements og det fine blåblomstrede og pyntede op med blomster i forskellige højder. Hvis I ikke allerede har set det, vil jeg opfordre jer til at smutte ind på Instagram og se den video, vi har filmet af opdækningen. Jeg synes, den er blevet ret hyggelig. Hvilke kopper, tallerkener, krus osv. samler I på?

photoshoot