desenio-rabatkodedesenio

Godmorgen allesammen. Som I måske har set på Instagram, har vi i Confetti Cph sammensat den dejligste julekalender til jer her i december måned, hvor Mette Marie, Sneglcille, Cana og jeg vil åbne en låge hver dag på skift helt til juleaften. Der vil være alt fra lækre giveaways, spa- og hotelophold, madoplevelser, fede rabatkoder og meget, meget mere.

Apropos rabatkoder vil jeg i dagens låge dele en kode der giver hele 25% til Desenio. Koden er “christinadueholm25” og gælder fra i dag og til og med d. 6. december. Den er virker på alle plakater på hele sitet, på nær rammer og specielle samarbejde/handpicked plakater, og jeg vil vove at påstå, at der er lidt for enhver smag. De har virkelig et kæmpe udvalg. Vi har selv rigtig mange fine plakater fra Desenio rundt omkring i lejligheden. – Se bare vores stue HER og vores køkken HER.

Forleden tilføjede vi et par nye plakater på Lilys værelse. Hun kigger på dem hver eneste dag, når hun ligger på puslebordet, så vi tænkte, det var på tide med lidt fornyelse. :) Vi har valgt to rigtig søde børneplakater i fine farver. En med et stort blåbær og en med en masse piratmotiver. I kan finde dem HER og HER. Jeg håber, I kan få gavn af koden. :)