hotel-dubai

Altid ude på eventyr. <3

dubai-jumerah-beach

I strandkjole fra Rodebjer og hat fra Asos.

dubai

Forleden morgen blev jeg prikket på skulderen ved morgenmadsbuffeten og da jeg vendte mig om, stod min søde veninde, Linette, og smilede stort. :) Hun og hendes mor havde bestilt rejse til Dubai på samme hotel, uden vi vidste det. Sådan en dejlig overraskelse. Vi har derfor hængt ud med dem de første dage, men de er desværre allerede taget hjem igen.

dubai-skyline

Dubais skyline – så flot om aftenen.

lunch

God formiddag allesammen. Her er lidt billeder fra vores første dage i Dubai. Vejret er helt perfekt – 25 grader og sol hele dagen. Ikke for varmt, ikke for koldt – super godt til en ferie med små børn. :) Vi har brugt de første dage på at komme ned i gear, komme over vores jetlag og få Lily på højkant igen. Hun har nemlig været rimelig forkølet de første dage og havde feber det første døgn, så vi stort set ikke sov den ene nat… Vi havde glemt et termometer, så i stedet måtte vi sætte uret og tjekke, at hun var ok natten igennem.

Heldigvis er hun ved at være ovenpå igen, så i går tog vi i Dubai Mall, som flere af jer anbefalede. Wow, sikke et sted – verdens største shopping mall. Vi var der næsten hele dagen og nåede ikke engang at se 50%. Alt er bare STORT her i Dubai. I øvrigt – tak for alle jeres kommentarer til de tidligere indlæg. Jeg er lidt bagud med at besvare dem, men jeg skal nok komme efter det hurtigst muligt. :) Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig dag.