Instagram

 ^ DEN SENESTE TID PÅ INSTAGRAM – @CHRISTINADUEHOLM ^

Godmorgen allesammen. :) Jeg ved ikke, om I har lagt mærke til det, men jeg forsøger altid at poste forskelligt indhold på både min blog og Instagram – jeg synes, det er så kedeligt, når præcis samme indhold går igen på tværs af folks platforme. Personligt føler jeg ihvertfald, at jeg går lidt forgæves, når jeg trykker ind på en blog, hvor jeg gang på gang forinden har set/læst helt det samme på deres Instragam profil.

Det hænder derfor stort set aldrig, at I finder præcis det samme billede eller emne begge steder hos mig, så hvis I vil have flere updates, vil jeg tippe jer om også at følge med på min Instagram HER, hvor jeg er ret flittig til at lægge nyt op – alt fra outfits, indretning og DIY projekter til små videoer og hverdagshygge. :) Selvfølgelig vil nogle ting gå lidt igen, men sjældent med det samme billede og tekst. Jeg er på vej ud af døren til vores ugentlig møde i Confetti og senere i eftermiddag kommer min mor forbi og hygger med Lily. Jeg vil også ønske jer en rigtig dejlig dag.