Marbella, outfit

Reklame links: kjole/Asos HER & sko/Asos HER

Godaften allesammen. Håber I har haft en dejlig søndag? Vi landede kl. 00:30 i nat og var først i seng kl. 02. Vi har derfor haft en meget stille og rolig dag, hvor vi har gået tur og drukket varm kakao i Nordhavn, pakket ud, vasket tøj og lavet lækker aftensmad – I kan se det på min Instagram story. Vi havde sådan lyst til hasselbagte kartofler med svampesauce, men efter vi er holdt op med at spise kød herhjemme, kan det godt være lidt svært at finde på vegetarisk tilbehør til kartofler, haha… Det endte med lidt forskellige rodfrugter og en salat – det blev virkelig lækkert. :)

Her er et outfit fra forleden aften, hvor vi var taget ud for at spise i den gamle del af Marbella. Da jeg prøvede kjolen inden afgang til Spanien, synes jeg, at den sad noget mere løst. Jeg skal ikke kunne sige, om det skyldes alt det tapas, pizza og pasta, vi har spist, eller om det er baby, der har fået vokseværk, haha… Jeg er netop gået ind i 30. uge af min graviditet i dag og i følge min app vejer baby på nuværende tidspunkt 1.400 gram og er 36 cm lang. Der er nu kun 2,5 måneder til vi skal møde det lille nye familiemedlem. Jeg kan slet ikke vente. <3 Kan I have en dejlig aften.