confetti

Confetti-pigerne aka Sneglcille, Cana, vores agent, Christina, og vores campaign manager, Roza…Vi mangler bare Mette Marie på billedet, da hun lige var gået op på værelset. :)

falkenberg-spa-hotelfalkenberg-spa

Mit fine lyserøde værelse

falkenberg-hotelbaby-bule

Babybulen 32. uge… Den er efterhånden blevet stor. :)

morgenmad-falkenberg

{ Overnatningen var sponsoreret af Falkenberg Strandbad }

Jeg er netop landet igen i København efter et døgn i det svenske med mine piger fra Confetti. Det har været sådan en dejlig tur med ren pigehygge, vinterbadning, god mad og ikke mindst dejligt selskab. Føler mig heldig med de piger. Vi kan vitterligt tale om alt mellem himmel og jord. Det er så befriende. Jeg havde aldrig besøgt Falkenberg Strandbad før, men jeg tror næsten, at billederne taler for sig selv. :) Det var simpelthen så lækkert. Jeg har optaget lidt video fra vores dag deroppe, som kommer online på Youtube inden længe. Om lidt vil jeg smutte ned og hente Lily i vuggestuen – det er som om, at savnet bare er større, når man har været længere væk rent fysisk. :)