gravid-uge-40

Gravid uge 40+0

Så ramte vi terminsdagen – uge 40+0 og stadig ingen baby. Jeg havde ellers på fornemmelsen, at han ville komme før tid… Måske fordi jeg fødte Lily i uge 39+5, havde jeg heller ikke forventet overhovedet at ramme terminsdatoen denne gang. Der kan man bare se… Jeg kan mærke, at jeg begynder at blive lidt utålmodig og længes virkelig efter at møde ham. Kom nu ud, lille skat. ♥

Jeg spurgte forleden min jordemoder om, hvad der egentlig sætter fødslen igang – om det er kroppen selv eller barnet… Hun fortalte, at man har en antagelse om, at det faktisk er barnet, ligesom det åbenbart også er hos får. Dets hormoner fortæller kroppen, at det er klar til at komme ud. En af lægerne på Rigshospitalet er ved at lave en studie omkring det, fortalte hun, for måske at underbygge deres teori. Det er vildt spændende, synes jeg. :) Så lille ven derinde i babybulen – er du ikke snart klar?