Processed with VSCO with e1 preset

Jeg har været lidt spændt på dagen i dag… For to år siden, da jeg ventede Lily, fødte jeg nemlig netop i dag – uge 39+5. Der er dog ingen tegn på noget endnu, så jeg har virkelig ingen idé om, hvornår han melder sin ankomst. Snart – lad os håbe det. :) Jeg har det godt fysisk, men jeg må indrømme, at det begynder at blive lidt tungt… Jeg kan snart heller ikke vente længere på at møde den lille fyr.

Jeg var til jordemoderen i dag og alt så fint ud. Hun skønnede ham til 3400 gram, hvilket er meget gennemsnitligt på nuværende tidspunkt og han står nu helt fast i bækkenet parat til at blive født. Jeg føler mig også mere og mere klar mentalt, så nu kan du bare komme ud, lille ven. Vi er mere end klar til at møde dig. ♥

Jordemoderen sagde, at noget der kan hjælpe til med at sætte skub i fødslen er, hvis man kommer helt ned i gear og får slappet af. Så hun foreslog lidt massage, god mad og afslapning her de sidste dage. Ikke den værste besked at få. :) Jeg har derfor netop været i et langt bad, er hoppet i nattøjet, lokket Christoffer til en omgang fodmassage og lavet en portion koldskål med jordbær. Lad os håbe, at det hjælper, haha… God aften til jer alle.