kids-room

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. Chimi Eyewear/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER, 5. H&M/HER, 6. Name it/HER, 7. Nomess/HER, 8. Jabadabado/HER, 9. Meiya & Alvin/HER, 10. Kids Concept/HER, 11. Jotex/HER, 12. Jotex/HER, 13. Jotex/HER, 14. Kids Concept/HER, 15. Jotex/HER, 16. Kids Concept/HER, 17. H&M/HER, 18. H&M/HER, 19. H&M/HER, 20. H&M/HER, 21. Kids Concept/HER

Når vi taler om at flytte, kan jeg ikke lade være med allerede at tænke på den sjoveste del af det hele – indretningen. Ikke mindst når det kommer til børnenes værelser. Der findes så mange søde ting til de små og ovenfor har jeg samlet noget af det, jeg er faldet over for nylig. Det bliver sjovt også at skulle indrette et drengeværelse engang… Desværre er Lilys værelse alt for småt til, at de kan dele det, men lillemanden kan jo også sagtens sove inde hos os i et stykke tid endnu. :) Så er der noget at glæde sig til, når vi engang finder eller bygger drømmehuset.