legeplads-koebenhavnver-de-terrefaelledparkenbabyhue

Det varmer enormt meget med alle de søde beskeder og kommentarer, I sender i øjeblikket, omkring den situation vi er i, hvor vi venter på svar fra fostervandsprøven… Jeg bliver helt rørt, når jeg læser, at vi er i jeres tanker, aftenbønner og endda drømme om natten. Når I fortæller jeres positive historier, for at muntre mig op. Det betyder helt vildt meget for mig, at i engagerer jer så meget og giver så meget af jer selv den anden vej. Af hjertet tak.

Jeg kan snart ikke holde spændingen ud længere, men vi forsøger alligevel at få det bedste ud af ventetiden. Jeg vil sige det sådan, at det hjælper utrolig meget at have Lily. Det lille livsbekræftende menneske, der næsten altid er glad og klar på sjov. I går gik vi en tur i Fælledparken, gyngede, rutchede, drak varm kakao og fik tankerne på noget andet. Havde vi ikke haft hende, havde denne periode været endnu sværere – det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg har ringet til Rigshospitalet et par gange i dag efter svar, men det er endnu ikke lykkedes mig at komme igennem. De lovede svar senest i morgen, så jeg håber snart at høre fra dem…