Reklame links i indlægget: skjortejakke/Nelly HER, jeans/Sandro (lignende HER) & støvler/Flattered HER

Godaften allesammen. <3 Er der nogen af jer, der har fulgt med så længe, så I kan huske, da min blog hed “Passions for Fashion”? Det var sådan, at det hele startede – da jeg læste til designer for 10 år siden, oprettede jeg bloggen for at have et sted at dele min passion for mode, mine projekter på designskolen og viste outfits frem flere gange ugentligt. Med tiden fik jeg interesse for at dele andet end bare mode og trends og det gik hen og blev mere en livsstilsblog, hvor mode indgik som en lille del i en større helhed. Sådan er det stadig i dag, men modedelen er “fadet” lidt ud de sidste tre års tid, da jeg sammenlagt har været gravid halvdelen af dem. :)

Nu hvor jeg endelig er “alene” i mit hylster igen, er jeg så småt begyndt at genfinde glæden for tøj. Jeg vil derfor prøve at blive bedre til at dele dagens kluns. Så lad os starte med i dag. Simpelt og afslappet – som jeg bedst kan lide det. Jeg har netop modtaget støvlerne her fra Flattered. Jeg kiggede på dem i månedsvis, overvejede at købe dem til “Black Friday”, men lod være, fortrød og købte dem til fuld pris i december måned (dog med 10% rabat, da jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet) med levering i januar. Fjollet, haha… Men det viste sig at være et godt køb, for jeg er blevet vældig glad for dem. De er virkelig behagelige at have på og dejlig lune. Jeg synes, det er så svært at finde vinterstøvler, som både er varme, praktiske og pæne, til når jeg f.eks. skal rulle tur med barnevognen. :)