Jeg har som sagt længe været træt af at spise det samme til morgenmad dag ud og dag ind, så den seneste uges tid har jeg gjort mig lidt mere umage end normalt. Helt ærligt så kræver det ikke ret meget mere end mine sædvanlige havregryn med müsli og frugt – bare at ændre vaner en smule. I morges lavede jeg denne “bowl”, som mest af alt mindede om en isdessert. Så simpelt og så godt. Man blender bare 4 frosne bananer med en pose frossen mango, lidt vand (så det kan dreje rundt i blenderen) og en smule havredrik eller anden type mælk – det passer nogenlunde til to portioner. Hvis man vil have flere proteiner og “fylde”, kan man med fordel tilføje butterbeans i blenderen. Det smager fuldstændig som is. Yummy! :) På toppen tilføjede jeg bare, hvad vi lige havde – blåbær, honningristet müsli, peanut butter og hakkede mandler. Det kan varmt anbefales – også som isdessert med frisk frugt og chokoladestykker.