dråben arne jacobsendråben stol arne jacobsenFind “Dråben” af Arne Jacobsen hos Fritz Hansen HER

Vi mangler stadig et spisebord til vores nye lånte spisebordsstole “Dråben”, så indtil videre står de og pynter forskellige steder i lejligheden. Den ene har jeg sat ved siden af sengen og synes faktisk den passer ret godt til det store antikke guldspejl og giver lidt farve til det ellers ret hvide rum (se flere billeder HER). Vi kan ikke helt beslutte os for, om spisebordet skal være i marmor eller i træ? Hvad synes I passer bedst til stolene?

I øvrigt vil jeg tippe om, at Fritz Hansen i øjeblikket udlodder 6 styks “Dråben” plus en styling af ens hjem, som bliver vist i Magasinet RUM efterfølgende! Lækker giveaway, ikke? For at deltage skal man dele et billede på Instagram med hashtagget #drømdråben eller via upload HER, som illustrerer hvor man ville placere Arne Jacobsens “Dråben” i sit hjem. I kan læse mere HER. Hav en dejlig dag allesammen.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

We still need a dining table for our new “Drop” chairs, so for now they are placed different places in our apartment. One of them I have placed beside our bed and I think it goes quite well with our big antique gold mirror and at the same time it adds some color to our very white bedroom (find more pics HERE). We can’t decide if we should buy a wooden table or a marble table? What do you guys think goes best with the chairs?

Btw – at the moment you have the chance to win 6 “Drop” chairs and a styling of your home which will be featured in the Danish magazine RUM afterwards. Cool giveaway, right? To participate you have to upload a photo on Instagram with the hashtag #drømdråben or upload it HERE where you show where you want to place the “Drop” chairs in your home if you win the competition. Have a lovely day everyone.