Yum yum… Jeg tror ikke, man kan blive træt af smoothie bowls. :)

Min mor har strikket den fineste sweater til Louis. <3 Den har endda været med helt i Vietnam og Cambodja som strikkeprojekt på hendes ferie. Lidt sjovt at tænke på. Hun er bare så dygtig til at strikke og laver den ene fine sweater efter den anden til børnene og også til mig engang imellem. :) Jeg har et ønske om at blive god til det i 2020. Nu har jeg sagt det højt – så, sæt igang. :)

Jeg har et hate/love relationship til Gurlipigen her. Lily elsker, alt hvad der har med den lille lyserøde grisling at gøre, men når man har fået introsangen til tv-serien på hjernen og leget “Mor Gris” hele eftermiddagen, kan man godt få nok, haha…

Min mor havde stillet påskeæg til børnene forleden. Så sødt og betænksomt, når vi nu ikke kan ses.

Vuggestuen. <3