Indlægget indeholder reklame links

Reklame links: 1. Filippa K/HER, 2. Monki/HER, 3. Filippa K/HER, 4. Filippa K/HER, 5. Filippa K/HER, 6. Monki/HER, 7. Arket/HER, 8. Monki/HER, 9. Chimi Eyewear/HER, 10. Filippa K/HER, 11. Arket/HER, 12. & Other Stories/HER, 13. Adidas/HER, 14. YAS/HER, 15. Stradivarius/HER, 16. H&M/HER, 17. Filippa K/HER, 18. Monki/HER

Wow, så kom foråret, hva’? :) Jeg håber, at I kan finde et dejligt (tomt og afsides) spot og nyde det gode vejr her i disse mærkelige tider. Det hjælper altså på humøret at komme lidt ud, må jeg indrømme. <3 Det er også blevet vejr til at hive forårsgarderoben frem. Jeg havde trenchcoat på for første gang i går, som I måske så på Instagram – så dejligt. :)

Ovenfor er nogle af de forårsfavoritter, jeg er faldet over for nylig. Jeg har længe haft kig på DENNE skjorte fra Arket, som har været udsolgt i ugevis, men nu er den endelig tilbage, så den har jeg netop klikket hjem. :) Fin, ikke? Glæder mig til at bruge den til lyseblå jeans eller under striktrøjer, hvor kraven lige titter op. Jeg håber, at I får en rigtig dejlig tirsdag.