Reklamegave: børnenes nattøj er en gave fra Lalaby.

Sommermad, yummy…

Elsker elsker elsker <3

Som I måske har set på Instagram, har vi været nogle dage i sommerhus. Vi er nemlig så heldige, at min søster og svoger har købt et sommerhus sidste år, som vi er så priviligerede at måtte låne. Det dejligste lille sorte træhus i Vejby, som de har formået at indrette vildt hyggeligt. Det var så skønt at komme lidt ud af byen, kunne åbne døren direkte ud til haven, lade Lily løbe ud og lege og spise aftensmad på terrassen… Åh, hvor vi drømmer om at få det liv i hverdagen. Krydser fingre for at der snart dukker et hus op. :)

Flere af vores venner har spurgt, om det ikke kunne være en løsning med en lejlighed i byen og et lille sommerhus ved siden af… Man skal aldrig sige aldrig, da vi også kigger på større lejligheder, men den største drøm er pt at få et hus og en have – ikke bare i weekenderne, men i hverdagen. Det var ihvertfald virkelig dejligt at komme et par dage nordpå og bare slappe af i deres lille hyggelige sommerhus, spise store is og gå lange ture. Her er lidt glimt fra vores dage deroppe. Kan I have en dejlig weekend.