{ Altså, se lige deres blikke. Banditter <3 }

I morgen tidlig tager Christoffer på “Nak & æd tur” aka “sejl-i-kano-og-lav-medbragt-mad-over-bål-weekend” med tre venner og kommer først hjem søndag aften. Jeg under ham den tur, det gør jeg virkelig, men samtidig gruer jeg lidt for vores weekend alene, børnene og jeg. Er det ondt at sige, at jeg havde håbet lidt på massivt regnvejr, så turen blev udskudt til en weekend, hvor bedsteforældrene havde fri? Haha… Vi er inde i en lidt crazy periode med en “threenager” og en stædig 1-årig og det kræver, at man tæller til ti en hel del gange i løbet af en dag. Klassiske udfordringer som ikke at ville have børstet tænder, have tøj på, slåskampe om legetøjet, skrig og skrål. Putteseancen er ofte et cirkus. Jeg tilbyder A, men kun B er godt nok – medmindre jeg tilbyder B først. Lille søde og stædige Frøken Modsat. :) Udfordringer som man klarer uden at være ved at kaste sig selv ud af vinduet, men som det er rart at være to om, hah’… Åh, hvor jeg elsker de to banditter fuldstændig vanvittigt og hvor kan de samtidig drive mig til vanvid engang imellem. <3

Jeg værdsatte jeres gode råd omkring suttestop, som jeg delte for nylig. Vi endte med at holde fast i, at Lily ikke skulle have den tilbage. Vi var trods alt igennem den første måned, da jeg skrev indlægget. Da jeg en aften alene hjemme med børnene gav hende sutten tilbage i desperation og det slet ikke virkede, valgte vi at holde fast i suttestoppet. Havde jeg skrevet indlægget tidligere, og havde den virket den aften, havde vi nok givet den tilbage efter jeres gode og kærlige input. Det går langt bedre nu – allerbedst hvis vi putter hende allerede kl. 18.30, inden trætheden for alvor sætter ind. Så det skal selvfølgelig nok gå altsammen – det hjælper gevaldigt på det hele, at putningen sjældent tager tre timer længere.

Da jeg delte på Instagram, at vi skal være alene hjemme fra fredag morgen til søndag aften, væltede det ind med søde, sjove, forstående og opbakkende beskeder som:

“Oh shit. Jeg sender dig styrke!”

“Food prep, take away, snacks & skærme, haha!”

“Du må have fat i bedsteforældrene”

“Me too (smiley med sveddråbe for panden)”

“Hemmeligheden er at sætte barren lavt. Mit succeskriterie er at begge børn sover inden 22. You can do it”

“Samme her et andet sted på Østerbro. Jeg sender sej energi”

“Det skal nok gå. Jeg er alene med to krudtugler og de har altid elsket at blive puttet sammen i min seng. Jeg krydser fingre for, at det også kommer til at virke for dig”

Vi er flere med børn i samme aldre og det er altså skønt med jeres beskeder. Jeg har gjort aftensmaden klar i køleskabet (rester fra de andre dage, halleluja), vores seng er skubbet ind til væggen, så ingen falder ud, modellervoks og andre kreating er fundet frem og vigtigst af alt – forventningerne er sat ned. Det bliver fuldstændig i deres tempo og nattøj hele weekenden, hvis det gør alle glade, haha… Tak for jeres søde beskeder. Jeg sender tanker til de enlige forældre – I må være støbt af noget helt særligt. Godnat fra Cirkus Dueholm. <3