Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks: 1. Le Specs/HER, 2. & Other Stories/HER, 3. H&M/HER, 4. Arket/HER, 5. The Kooples/HER, 6. Arket/HER, 7. Monki/HER

Lige så god jeg har været til at rydde ud og spare op de sidste mange måneder, lige så dårlig har jeg været til det hele oktober måned, haha… Jeg har svært ved at styre mig med alle de lækre efterårsfristelser. Jeg forsøger dog generelt at købe kvalitet over kvantitet og “klassiske” styles som kan kombineres på mange måder år efter år. Se f.eks. jakken her fra H&M! Det er svært at se på collagen, men prøv at se et billede tæt på – den er af det fineste “teddy bear” stof. Ej, men altså… Den er netop røget i kurven hos mig. ;) Tern går aldrig af mode. Jeg ville elske at kombinere den med de mega seje støvler fra The Kooples.

I dag skal jeg have redigeret en Youtube video færdig, som udkommer på søndag, lavet noget indhold klar, der skal til godkendelse hos en kunde, besvaret en hulens masse mails og lavet bilag (gaaab)… Så der er lidt at se til, selvom jeg ville ønske, at der var mere tid i dag til at komme videre med den jakke, som jeg har talt en del om, men som jeg indtil nu stadig kun har fået lavet mønster til. Det kribler helt i fingrene for at komme igang med at sy. Jeg håber, at den bliver så god, at jeg kan dele den med jer, når den er færdig. ;) Kan I have en dejlig onsdag.