Mens Christoffer og jeg har været alene hjemme, har vi brugt noget af tiden på at rydde op og sortere ud i vores loftsrum. Vi faldt blandt andet over vores sengeborde, som vi lavede for over fem år siden. De blev taget ned, da vi fik en bredere seng, da de simpelthen ikke kunne være der, men da vi fandt dem på loftet tidligere i dag, blev vi enige om at gemme dem til et fremtidigt hjem, da vi stadig er ret vilde med dem. De er så simple og tidløse og vi synes, det er rart, at de har skuffer. De kan faktisk rumme temmelig meget. Jeg forestiller mig, at det også kunne være ret pænt at male dem i helt samme nuance som den væg, de skal hænge på. Det er efterhånden et par år siden, jeg viste dem sidst, så nu tillader jeg mig at dele dem igen, da I er kommet mange nye læsere til og jeg stadig modtager spørgsmål omkring dem nu og da.

Kort sagt har vi selv customised sengebordene ud fra nogle finérkasser, som vi købt hos butikskæden Trævarefabrikernes Udsalg, malet dem og lagt en marmorplade på toppen. Lige præcis den marmorplade vi har brugt findes ikke længere, men jeg er sikker på, at man kan finde en marmorflise eller to og få skåret dem til for en fornuftig pris. Alternativt kunne man få en glarmester til at skære to stykker spejl ud i en passende størrelse – det ville også se super fint ud på toppen af bordene, synes jeg. I kan læse en mere udførlig guide til, hvordan vi lavede dem HER (samt se før og efter billeder) og på min gemte Instagramstory ved navnet “DIY” kan I se, hvordan vi hang dem på væggen. Mange læsere har lavet dem gennem tiden og hvis nogle af jer skulle finde på at hoppe ud i projektet, så “tag” mig endelig på Instagram eller send mig et par billeder. Jeg elsker at se, når I kan bruge mine idéer. :)