Åh, hvor har jeg glædet mig til denne dag, hvor jeg langt om længe kan skrive: DET LYKKEDES! Vi har nu en endelig handel på huset. ♥ Vi er så glade, lykkelige og spændte. Men også lidt nervøse – for nu venter der os en stor renoveringsproces, som vi aldrig har prøvet før og ærlig talt ikke ved så meget om, men vi er klar på at tage springet. Gøre det til vores. Vi overtager d. 15. marts, så der er lidt tid til at finde ud af, hvad og hvor meget vi skal gøre ved det i første omgang – noget kan vi gøre selv og andet skal vi have hjælp til.

Det føles fuldstændig uvirkeligt efter tre års søgen, at vi snart er husejere. Vi har været til åbent hus næsten hver søndag det seneste års tid, holdt os ajour i køberkartotekerne, smidt sedler ind i mange postkasser, besøgt forskellige byer for at mærke efter, lagt bud på huse, fået totalentreprenører ud for at se på dem, haft søvnløse nætter af spænding og blevet skuffede fem gange. Jeg har alt for ofte siddet til langt ud på natten og Photoshoppet forskellige boliger, lavet plantegninger og lagt budgetter for renovering for at finde ud af, om husene “var os” og for at nå at kunne være med på en budrunde i tide. Det har fyldt meget.

Det første stykke tid i denne proces, brugte vi på at finde ud af, om vi overhovedet ville i hus. Måske en større lejlighed i byen? Vi mødtes med to forskellige par for at se på muligheden for at bytte lejligheder, men den ene føltes ikke rigtig for os og den anden fortrød. Måske ville skæbnen os noget andet. Vi har været vidt og bredt i vores søgen – både hvad angår byer og huse. Alt fra Gentofte til Espergærde – stråtækt hus til murermestervilla. Det har været en proces og vi er blevet SÅ meget klogere undervejs. Både på det vanvittige (og til tider luskede og usandfærdige) boligmarked, hvordan handler fungerer, lånetyper og ikke mindst hvad der føles rigtigt for os – hvor vi ville lande. Tænk, at det lykkedes. Jeg havde aldrig troet, at vi ville vinde dette hus med de 40 par, der var til fremvisning og de fire andre bud, vi var oppe imod – bare 24 timer efter fremvisningen. Jøsses. Det blev det sjette hus, vi bød på, der blev vores og jeg er så lettet over, at jagten nu er slut. ♥ Jeg glæder enormt meget – ikke mindst til at tage jer med på rejsen.