Instagram mindede mig lige om, at det er fire år siden, at Christoffer og jeg var i Marrakech på bryllupsrejse. Fire år siden at jeg gemte på en lille hemmelighed i maven. ♥ Vi skulle være forældre og jeg var to måneder henne… Jeg kan huske, hvor dårligt jeg havde det på den tur. Jeg følte mig køresyg dagen lang og jeg fandt ud af, at noget der hjalp rigtig godt mod kvalmen, var at spise nogle små søde kager af en art, som åbenbart er en specialitet dernede. I ved, den slags kager som vi skandinavere ofte ville lade stå – ekstremt sukkersøde og samtidig klistrede. Men hvad gør man ikke, når man gerne vil ud og opleve – jeg spiste dem dagen lang, haha…

Det er nu næsten to år siden, at vi har været uden for Danmarks grænser og når jeg ser tilbage på turen her, længes jeg efter at komme ud og opleve. Ikke kun til udlandet, men også bare at kunne tage rundt i Danmark uden at skulle bære maske, være enormt forsigtig, bekymret og hele tiden minde Lily om ikke at røre ved håndtag og gelændere, når vi er på offentlige steder… Besøge min familie i Jylland, som vi ikke har set siden Louis’ dåb, at kunne kramme igen og bare slappe lidt mere af i det offentlige rum. Vi har det godt og jeg er meget taknemmelig for, at vi alligevel kan leve forholdsvist normalt, men jeg håber og tror på, at der snart er lys for enden af tunellen – selvom man på en eller anden måde også har lært at leve efter “the new normal”. Hvad/hvor drømmer I om at lave, opleve eller rejse hen på den anden side af Corona?

P.S. Med dette indlæg har jeg nu blogget hver dag i to måneder i streg og jeg føler, at jeg er kommet tilbage i den gode rytme igen efter en længere pause. ;) Det skyldes helt sikkert, at jeres engagement også har været stigende den seneste tid. Af hjertet tak – det sætter jeg stor pris på. ♥ Det er ikke sikkert, at jeg kommer til at blogge hver eneste dag fremover, men det er rart at have fået tiden og lysten tilbage igen. God aften.