marrakech-riad-edwardroof-terracemarrakech-riadriad-edward-hotelsolsengriad-edwardOUR FIRST DAY IN MARRAKECH

God eftermiddag allesammen. <3 Christoffer og jeg ankom til Marrakech her til formiddag. Vi bor på det fineste lille Riad i den gamle bydel og her er seriøst SÅ hyggeligt! :) På ydersiden ser det ikke ud af meget, men bag alle de tykke mure gemmer der sig de fineste små grønne oaser overalt. Her er et par stemningsbilleder fra hotellet. Jeg skal nok fortælle meget mere om det, men nu vil vi smutte ud og opleve byen.

blog, københavn, high-street
Good afternoon everyone <3 Christoffer and I arrived in Marrakech this morning. We live in the coziest little riad ever in the old part of the town. It doesn’t look like much from the outside, but behind all the great walls there are the most beautiful little oases. I can’t wait to tell you more about it. Now we are heading out to explore the city.