babygirlmin-lilydress-24l3a6598-24l3a6619

^Billederne er fra sidste år i februar, hvor vi var i Thailand med min mor og moster ^

Min mor, Christoffer, Lily og jeg har bestilt en rejse. Vi har talt om turen i månedsvis, men vi turde ikke bestille noget, før vi fik godt svar på fostervandsprøven. Vi har talt om alt fra Sri Lanka til Mauritius – de to destinationer skulle nemlig være sikre valg i forhold til zikavirus, da vi ikke tør løbe risikoen for smitte, mens jeg er gravid. Både af miljømæssige hensyn og for at få at slippe for en lang flyvetur, er valget dog faldet på Marbella, hvor temperaturen på denne årstid godt kan snige sig op på 22 grader. Så på lørdag stikker vi snuden mod Sydspanien i otte dage. Ih, hvor jeg altså glæder mig. Hvis nogen af jer har tips til, hvad man skal se, hvor man skal spise, butikker, oplevelser og den slags, vil de blive modtaget med kyshånd. :)