Vi har været igang med renoveringen af huset i omkring tre uger nu. Det er så spændende og jeg elsker processen. Selvom vi ikke rører en finger i byggeriet og har dygtige håndværkere til det hele, er det stadig temmelig udmattende, fordi man skal tage tusind beslutninger på én gang. At bestemme badeværelser, køkken, armaturer, placering af stikkontakter, vinduer, gulve, stuk, leverandør af gulvvarme, farver på væggene, osv. osv. osv. på blot nogle uger, er altså noget der kræver tid, energi og søvnløse nætter. Jeg gik i seng 03.30 i går, fordi jeg sad og prøvede at finde hoved og hale i det hele, haha… Jeg kunne snildt bruge samme mængde tid på bare at nørde ét badeværelse ned i detaljen. Til gengæld har vi nu mulighed for at få en rød tråd i hele huset, da vi laver alt på én gang – både fedt og mega svært! Det er faktisk et fuldtidsarbejde i sig selv at sætte sådan en renovering igang.

I denne uge har vi haft en geotekniker ude og tage prøver i kælderen for at undersøge, hvordan jorden ser ud, da vi gerne vil grave ud og understøbe kælderen for at få mere loftshøjde. Vi får nok svar i morgen, så kryds lige fingre for, at jorden ser fin ud, tak. :) Derudover er vores håndværkere ved at undersøge, om vi kan udvide vores badeværelse på 1. sal med en halv meter ind mod et børneværelse. Vi er tæt på at have valgt fliser, men skal lige have taget en endelig beslutning omkring gulvet og farven på armaturer. Lige nu arbejder håndværkerne på højtryk for at rive de sidste ting ned i huset og alt gulv er ved at blive fjernet. Desværre var det ikke muligt at beholde de gamle (uoriginale) gulve, når vi river en væg ned og retter gulvet op, så vi får lagt fransk sildeben i hele huset med gulvvarme. Det bliver så godt. Jeg glæder mig helt vildt til en dag at kunne flytte ind, men lige nu prøver jeg at være i processen og nyde den. Det er så spændende og nervepirrende. Alle følelser på én gang. :)