Yndige småkager med blomster
I går lavede Lily og jeg disse fine småkager med blomster på – jeg kunne næsten ikke nænne at sætte tænderne i dem, da de var færdige, haha… Er de ikke yndige? ❀ Jeg brugte min opskrift på specier HER og tilføjede dild og violer, som jeg havde købt på Nemlig.com – de har et temmelig bredt udvalg af spiselige blomster. Tricket er at putte lidt vand på blomsternes kronblade, så de bedre klistrer sig fast til kagerne, inden man sætter dem i ovnen. Man kunne også eksperimentere med at presse dem mellem nogle bøger i en halv times tid, inden man putter dem på kagerne for at flade dem helt ud – det vil jeg ihvertfald prøve næste gang. Til sidst strøede jeg sukker over for både smag og udseendets skyld. :) Håber I kan lade jer inspirere her i hjemmedagene – jeg vil forsøge at dele så meget inspiration som muligt.
Fine, ikke? :)
9 comments
De er så flotte! Tak for inspiration :)
Godt du kan bruge det. <3
Ej hvor er de flotte 😍
Smagte dem med dild godt? 🤔😅
Tak. <3
Man kunne faktisk ikke rigtig smage det... Tror smagen forsvandt lidt, da det kom i ovnen og blev tørt.
Meget smukke kager og rigtig god idé :-)
Det må vi prøve herhjemme, min datter elsker blomster i forskellig mad.
God mor-datter aktivitet :-)
Rigtig god dag til du og familien :-)
Dejligt at høre.
God dag til jer også. :-*
Må jeg spørge hvor Lilys fine lyserøde nat/afslapnings sæt er fra?😊
Mener du det fra mit opslag med Karmamia? Det er en dragt fra H&M. Eller mener du natsættet med tern? Det er fra The Little White Company.
Kan man bage dem nogle dage forinden de skal spises? Kan de mon fryses ned? :-)