Boozt, forårstøj, sommertøj, shopping

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER, 17. HER, 18. HER, 19. HER, 20. HER, 21. HER, 22. HER, 23. HER, 24. HER, 25. HER

Jeg vågnede med solstråler direkte ind af vinduet i morges, aah! Foråret er omsider på vej. I den anledning har jeg fundet tre fine outfits, som er passede til sæsonen. Det kan ihvertfald ikke vare længe, før vi kan pakke vinterfrakkerne og de tykke støvler på loftet. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af kombinationerne ovenfor og ellers vil jeg blot ønske jer en herlig fredag. Kig med senere hvor jeg deler ugens frisure. ;)

blog

I woke up this morning with sunbeams shining through my window, aah! Spring is finally on its’ way. On this occasion I have found three cute outfit, which is perfect for the season. It can certainly not be long before we can hide away the chunky Winter coats and warm boots. I hope you can get inspired from the combinations above and otherwise I just want to wish you all a great Friday. Stop by later where I will share this weeks’ hairstyle. ;)