facial-scrub-maskOBSESSED WITH THIS FACIAL SCRUB MASK

Min dejlige søster gav mig denne ”facial scrub mask” fra Rudolph Care i fødselsdagsgave. Som navnet antyder, er det både en skrubbecreme og fugtmaske i ét produkt. Den er fyldt med en masse fine korn lavet af knuste abrikoskerner, der meget skånsomt fjerner døde hudceller. Samtidig indeholder den økologiske olier, som efterlader huden mættet af fugt. Jeg bruger den om aftenen i badet og dupper bare huden tør med et håndklæde. Den fungerer derved som en fugtmaske i løbet af natten. Mange varme anbefalinger herfra. ;)

linje-prikket@2x
My lovely sister gave me this “facial scrub mask” from Rudolph Care for my birthday. As the name suggests, it’s both a facial scrub and a moisturizing mask in one product. It’s filled with lots of fine grains made from crushed apricot kernels which very gently remove dead skin cells. At the same time it contains lots of organic oils, leaving the skin moisturized and glowing. I use it in the evening in the shower. I can highly recommend it. ;)

rudolph-care