PhotobucketPhotobucket

Links:  nr 1, nr. 2, nr. 3, & nr. 4.

Nu er opgaven afleveret, hele 4 minutter før tid! :) Det har været nogle stressede dage og jeg nåede at være vågen 50 timer i streg, før jeg faldt omkuld kl. 12 i formiddags. Pyyyh, godt det er slut nu. Nåede desværre ikke at blive helt tilfreds med opgaven, øv! Mine programmer ville ikke, som jeg ville, så det gik der en masse tid på. Kryds fingre for mig :)

Derudover er jeg blevet inspireret til et lille DIY projekt, som jeg vil dele med jer. De øverste halskæder fra Tom Binns er blevet yderst populære i blogland. Jeg er også ret tosset med dem, men de koster desværre en mindre formue. Der findes heldigvis en meget nem måde, at lave dem selv. Det eneste man behøver er en lignende halskæde, som en af de ovenstående fra Ebay til mellem 8 og 23$, og nogle farvede neglelakker. Et nemt og billigt DIY projekt! Jeg har netop bestilt en af halskæderne – glæder mig til den kommer, så jeg kan prøve det af. Bare et lille tip :)

I’m really fond of the necklaces from Tom Binns, but unfortunately the pricelevel is not as nice. Luckily, there is an easy way to make them yourself. The only things you need is a rhinestone necklace and some nail polish. I’ve just ordered one of the necklaces above from Ebay – can’t wait to try it out.