Photobucket

Jeg modtog for nylig disse to produkter fra Schwarzkopf. Jeg er altid lidt skeptisk over for nye hårprodukter, da jeg allerede har nogle faste favoritter jeg bruger. Men denne, “BC Miracle Oil”, er virkelig et mirakelmiddel :) Det er en slags olie, der ikke fedter – ja, det lyder mystisk, men det er nærmere en serum. Man bruger kun en ganske lille dråbe af gangen og fordeler det i spidserne af håret og vupti, så føles håret helt nyklippet og blødt. Jeg bruger olien, når jeg har glattet mit hår. Den mørke af dem er til tykt hår og den lyse til tyndt og fint hår. Olien koster 249 kr, hvilket kan lyde af meget, men som sagt bruger man kun en dråbe af gangen, så den holder virkelig længe. Hav en dejlig dag allesammen! ?

A while ago, I received these hair products from Schwarzkopf “BC Miracle Oil”. I’m always a little skeptical about new hair products, but I’ve become really fond of these non-greasy oils from Schwarzkopf. It really makes your hair feel soft and smooth. The dark version is for thick hair and the pale version is for light hair. Have a great day everyone! ?