silkpantsbikbok-1hofmannPhotobucketwoolblazereJacket/Hofmann, silk top/vintage, silk trousers/Hofmann, shoes/Zara, clutch/Modekungen, necklace/Zara, sunnies/Bik Bok

Flaskegrøn er en af efterårets store trendfarver og en farve, som jeg er gået hen og blevet rigtig begejstret for! Både bukser og jakke er nye og fra Hofmann, som blandt andet forhandles hos YouHeShe. Blazeren er i uld, er super lækker at have på og har seje lynlåsdetaljer i ærmerne. Silkebukserne har jeg allerede haft på en del gange og har fået rigtig mange komplimenter for dem – jeg synes også de er ret cool og jeg kan rigtig godt lide detaljen med den sorte linje ned langs benet. Kan I have en skøn aften allesammen!

Bottle green is one of the main colours this Fall and I’ve also fallen i love with the deep Autumn shade! Both the blazer and the silk pants are from the new Danish designer Hofmann and are available at YouHeShe. Have a great evening everyone! :)