Det er den rene gaveregn her på bloggen og her kommer en super god konkurrence i samarbejde med Ace of Face! I kan vinde fire, lækre mascaraer, en sort kohl eyeliner, en cremet, brun eyeliner og en “lash & brow gel”. Produkterne har en samlet værdi af 600 kr.

Jeg har først for nylig opdaget Ace of Face, som har specialiseret sig i øjenmakeup, og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Der findes jo et hav af mascaraer på markedet og det kan være lidt af en jungle, men det jeg går mest op i, udover at de selvfølgelig ikke må klumpe og drysse, er om børsten er god. Ace of Face har mange forskellige variationer af børster, så jeg vil vovse at påstå, at der er lidt for enhver smag! Jeg er blevet vild med deres “Extra volume prestige no. 2”, som har en stor børste med mange “hår”, som giver max volumen. I kan læse meget mere om produkterne hos Pudderdåserne, som har lavet en meget fin og dybdegående anmeldelse af nogle af produkterne.

For at deltage i konkurrencen skal I gå ind på Ace of Face (HER), udvælge jeres favorit produkt og linke til det i kommentarfeltet med jeres navn og email. Konkurrencen slutter d. 19. december, hvorefter der kåres en heldig vinder.

Desuden vil jeg lige tippe jer om, at Ace of Face i øjeblikket kører en julekampgane, hvor man kan købe nogle af deres produkter med 30% rabat og fri fragt. Ace of Face leder derudover efter nogen til at anmelde deres produkter. Så hvis I synes det kunne være interessant, kan I se mere på deres Facebook side :) Jeg er ihvertfald glad for deres produkter.


(Sponsoreret)