blond-hårkerasilk hårprodukter
De af jer med krøller eller fald i håret ved, hvor besværlig sådan en manke til tider kan være. Man føntørrer, glatter og kommer alverdens produkter i og ca. to minutter efter man er gået ud ad døren, popper alle de små hår op igen som en glorie omkring ens hovede.

Når jeg bare lader mit hår lufttørre, ser det sådan her ud og det kræver altså en hel del produkter for ikke at ligne et telt. Jeg fandt faktisk en virkelig humoristisk (og meget sand) illustration af, hvordan det er at have krøllet hår på Pinterest HER. Kan nogle af jer nikke genkendende til det? ;) Jeg er nu rigtig glad for mine krøller, men det kræver bare lidt ekstra tid og energi at få det til at sidde pænt.

linje-prikket@2x

Those of you with curly hair know how difficult it can be to make it look perfect. You blow dry it, straightens it out and apply all sorts of products and about two minutes after you’ve gone out the door, small hair strands are popping up again like a halo around your head.

When I just let my hair air dry, it looks like this and it does require a great deal of products to not look like a tent. I actually found a really humorous (and very true) illustration of how it’s like to have curly hair on Pinterest HERE. Can some of you recognize it? ;) Now, I am really happy with my curls, but it just takes a little extra time and energy to make it look nice.

kerasilk

Forleden tilbød Kerasilk mig, at komme ind og få en hårkur. Det er en dybdegående kur, som kun tilbydes i deres saloner – den både genopbygger ødelagte spidser og udglatter samtidig de krusede hårstrå i op til 10 hårvaske. Da jeg var færdig i frisørstolen, føltes mit hår nærmest nyklippet. Det var virkelig blødt, glat og lækkert og selv efter en cykeltur på 5 km, var der ikke det mindste krus på toppen. Wiin! :)

linje-prikket@2x
The other day Kerasilk offered me to get a in-depth hair mask. It both rebuilds damaged hair and reduces and smoothens out the curly strands of hair for up to 10 washes. After the treatment my hair really felt smooth and almost like it was newly cut. It was really soft and delicious and even after a bike ride of 5 km, there was not the slightest frizziness on top. Wiin! :)

lyst-hår

Nu har jeg vasket hår 4 gange siden med Kerasilks produkter, som skulle holde smidigheden i håret ved lige og jeg er meget positivt overrasket. Det kruser ikke særlig meget i forhold til tidligere og desuden er det blevet nemmere at rede ud. Jeg tror også, at mit hår trængte til lidt kærlighed efter sommeren. Hvis I skulle have lyst til at få sådan en kur, kan I finde Kerasilks saloner i Danmark HER. Blot et lille tip. God eftermiddag, allesammen.

linje-prikket@2xNow I have washed my hair four times since the treatment with Kerasilk’s products, which should keep the flexibility of the hair and I’m very pleasantly surprised. It’s not as frizzy as before and it’s much easier to untangle. I also believe that my hair needed a little love after the Summer. If you would like such a treatment, you can find Kerasilks salons near you HERE. Just a little tip. Have a lovely afternoon, everybody.