leopard nederdelganni skirtganni nederdeldanmarks største blogiroLeather jacket/Zara (similar HERE), top/Zara, skirt/Ganni, watch/Michael Kors HERE, wedge sandals/IRO HERE, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE & HERE), bag/my design for Markberg HERE

Godaften piger! Har I været ude og nyde solen i dag? :) Christoffer og jeg var som sagt i IKEA, men fik hurtigt nok og smuttede hjem og smed os på et par solsenge i vores lille, hyggelige gård med vandmelon, chips og bøger. Så hyggeligt! :) Her er mit outfit fra i går i ny leo nederdel fra Ganni. I øvrigt vil jeg lige tippe om, at mit ur fra Michael Kors er på tilbud pt på Asos HER. Jeg ved at I er mange der har vist interesse for det, så hermed er tippet givet videre :) God aften, babes!

Good evening, girls! Have you been out enjoying the sun today? :) Christoffer and I have been chilling in our backyard… So cosy! I wore this outfit last night when we went out for dinner. My skirt from Ganni is new – I love the leo print! Btw – I know a lot of you like my rose gold watch from Michael Kors – I’ve just seen that it’s now on sale HERE. Just a small tip :)