vinterjakkeAdlinks: jeans/Esprit/HERE, shoes/Asos HERE, coat/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE, T-shirt/Zara HERE,  cami/Zara HERE, bra/Wonderbra HERE, bracelet/Jane Kønig HERE

…Fifty shades of grey! Jeg er vild med både bogen og farven og jeg ville bestemt gerne iføre mig dette outfit i dag. :) Lag på lag i gråt fra top til tå og med masser af fine små detaljer. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg netop bestilt jakken i samme omgang som den draperede nederdel :) Glæææder mig til den dukker op! I dag er det desuden min fars fødselsdag – hip hip hurra Farmand! ;)

…Fifty shades of grey! I’m crazy about both the book and the colour and I definitely wouldn’t mind wearing this outfit today! :) All layered up in grey tones from top to toe and with plenty of little details. And the skirt wasn’t the only thing I bought the other day – I also added this beautiful jacket to my shopping basket! :)