blue-beach-dressblue-gownchanel-sandalerbeach-clothes

Kjole og badedragt/Hanne Bloch HER

Det er som om, at min mave har sagt “poof” her i Dubai og nu er der faktisk en fin lille bule, som jeg også har vist på Instagram i dag. Det er bare så hyggeligt. ♥ Jeg må indrømme, at jeg er glad for, at jeg udelukkende tog løse kjoler med, haha… Sættet her er fra Hanne Bloch og er faktisk en badedragt og en nederdel – sammensat ligner det mest en fin kjole. Jeg synes, det er SÅ fint og kan både bruges på stranden og til fest.

Kan I spotte noget andet nyt? Vi var en tur i Dubai Mall forleden, hvor jeg faldt over sandalerne ovenfor. Jeg har længe haft et godt øje til dem og da de pludselig var der i min størrelse i sorte, måtte jeg slå til. ;) Jeg synes, at de passer til lidt af det hele. Kan I have en dejlig dag. Vi vil smutte ud og opleve lidt mere af byen, inden turen går mod København kl. 03 i nat.