white couch, hid sofa, ilva, interiør

Jeg går lidt og kigger efter ny sofa. Vores gamle fejler ellers ikke noget, men jeg er bare lidt træt af at kigge på den. – Kender I det? Christoffer mener ikke, at vi skal skifte den ud: “Man ligger jo så godt i den!“. Jeg synes bare, at den er en anelse for mørk til vores stue og kunne godt tænke mig en hvid eller cremefarvet sofa. Men nu kommer det store spørgsmål! Er det til at holde en hvid sofa? Og hvor finder man en lys sofa i stil med dem fra collagen ovenfor? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m looking for a new couch! I’m a bit tired of our old dark sofa and would really like a white or beige one instead. Do you know where to find a couch similar to the ones from the collage above? 

Photo credit: Pinterest