vinduesvæk,-franske-vinduer,-genbyg,-modeblog,-indretning@2x

Christoffer og jeg går med tanker om at pille et stykke af en væg ned i den nye lejlighed og udskifte den med en rå vinduesvæg. Kunne det ikke være cool? Enten skulle det være nyproducerede vinduer med sort metalstel eller også ville vi finde nogle brugte franske vinduer. Den eneste “hurdle” er, at der hvor vi helst ville lave det, der er væggen bærende. Det er ikke umuligt at pille en bærende væg ned, men det skulle vist være lidt besværligt, da man skal have sat en anden form for understøtning ind i stedet. Er der nogen af jer, der har erfaring med det?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer and I are considering to make an indoor window wall in out new apartment! I really how it is done in the pictures above. Either we would like a black metal frame window or some old French windows. Can’t decide. :) What do you think of window walls?

Photo credit: Pinterest