tøjstativ-vandrør@2xwardrobe-clothingrack-tøjstativ@2x

Eftermiddagen er blevet brugt på en ordentlig omgang efterårsoprydning i garderoben! Alt sommertøjet er kommet i poser og smidt på loftet og alt efterårstøjet er blevet hængt i farveorden. :) Det er altså lidt sjovere at klæde sig på om morgenen, når det hele hænger pænt.

Jeg blev faktisk lidt trist, da jeg gik og ryddede op og kom til at tænke på, at jeg om kun få måneder ikke skal bo her længere. Jeg får helt en klump i halsen, når jeg tænker på det. Kender I det? Jeg ved godt, at det lyder fjollet, for vi flytter jo til noget meget større og mindst lige så lækkert, men den her lejlighed har bare en helt særlig plads i mit hjerte. Det er mit første “voksne” hjem og det første sted jeg har boet sammen med Christoffer. Heldigvis køber min veninde lejligheden, så det hjælper lidt på det hele. :)

P.S. tøjstativet har vi selv bygget. Find en guide til det HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I spent this afternoon cleaning up my wardrobe. I put all my Summer clothes in bags and stored them at the attic. Moreover I sorted all my Autumn clothes in color order which makes it so much easier to find the things I’m looking for in the morning. I actually became a little sad while cleaning up when I got to think of that in only a few months, I will not be living in this apartment any more. I know it sounds silly, because we are moving into something much bigger, but this apartment just has a very special place in my heart. This is my first apartment after I moved out from home and the first place I’ve lived with Christoffer. Fortunately, one of my good friends is going to buy it. It helps a little. :)