boyfriendjeans@2xruskindsskjorte@2xhalskæde@2x

Adlinks: suede shirt/Second Female HERE, T-shirt/H&M (similar HERE), boyfriend jeans/Asos (similar HERE), leather jacket/Whistles HERE, boots/Asos (similar HERE), necklace/Ebay HERE, bag/Chanel

Her er et par billeder af gårsdagens kluns iført boyfriend jeans og ny ruskindsskjorte, som jeg købte på udsalg hos OZ forleden. Jeg kan godt lide det rå look den har og jeg tror også, at den bliver fin til sommer til et par denimshorts og en blondetop. Nu vil jeg smutte ind til byen og mødes med nogle veninder fra studiet. God eftermiddag, piger! <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics of yesterday’s outfit in boyfriend jeans and my new suede shirt which I bought on sale the other day. I like the raw look of it and I also think, that it will look nice with a pair of denim shorts and a lace top for Summer. Now I’ll head into town to meet up with some friends. Have a lovely afternoon, girls! <3

modeblog1