nail-guide, nail art@2xnail-design, negledesign@2x– My latest nail design: gold & peach –

Guld og rosa/nude/peach er en af mine favorit farvekombinationer – især når det gælder neglene. Nogle af jer kan måske huske, at jeg i sidste uge lavede en guide HER i netop disse farver. Denne gang har jeg forsøgt mig med noget guld negletape, som jeg har købt på Ebay for bare 5 kroner inkl. porto. Jeg tror, at der er nok til mere end 10 års forbrug. :) I kan finde det HER. Man kan lave mange sjove variationer med tapen og det er rimelig nemt at bruge. Husk at slutte af med et lag topcoat, så det bliver siddende. Jeg håber, at I kan bruge guiden til inspiration. God dag, babes! <3

I kan i øvrigt finde mere negleinspiration og guides HER, HERHER, HER og HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Gold and pink/nude/peach is one of my favorite color combinations. Some of you may remember my guide from last week HERE, where I used gold glitter and nude nail polish as well. This time I’ve tried to make a new nail design with some gold tape that I bought on Ebay HERE. It’s very easy to use and only your imagination sets the limit for your crazy designs. Remember to finish off with a layer of topcoat, to make it last longer. I hope you can use this guide for inspiration. Have a great day, babes! <3

Find more nail inspiration and guides HEREHEREHEREHERE and HERE.

modeblog1