søerne-københavn@2xoriginal-coffee-østerbro@2xkanadagæs@2x– Breakfast + a walk in the sun this morning –

På trods af jeg ikke er fan af mandage, så er dagen startet rigtig godt med lækker morgenmad og gåtur om søerne i solen med en af mine yndlingspiger, Pernille. <3 – Som I i øvrigt har mødt før, da hun viste sin lækre garderobe frem HER. Pernille er uddannet coach og jeg kan virkelig give mine varmeste anbefalinger, hvis I har noget, som I går om tumler med og har brug for en at snakke med. Hun er den bedste at tale med, da hun altid ser tingene fra flere vinkler og er virkelig god til at lytte. I kan læse mere HER, hvis det skulle have interesse. Blot et lille tip.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Despite the fact that I’m not a big fan of Mondays, it started out pretty good with a delicious breakfast and walk in the sun with one of my favorite girls, Pernille. <3 – You have actually met her before, when she showed us her delicious wardrobe HERE. We just walked around the lakes in Copenhagen and talked about everything and nothing. So cosy! Hope you will have time to enjoy the sun a little bit too today.  

modeblog1