outfits streetstyle@2xSå er påsken slut og arbejdet kalder. :) Hvor har det været dejligt med et par fridage. Jeg er dog kommet bagud med 10.000 ting – både med bloggen, mails og et projekt, som jeg arbejder hårdt på at færdiggøre, så dagen i dag bliver brugt foran computeren. Håber også I har nydt påsken. :) Her er et lille overblik over mine seneste outfits. Har I en favorit denne gang? :)
line@2xThe Easter holiday is over and it’s time to get back to work. It’s been needed with a few days off. However, I’ve gotten behind schedule with 10.000 things – both the blog, my emails and a project that I am working hard to finish off, so I will spend this day in front of my computer. I hope you had a lovely Easter holiday too. Here is a small overview of my latest outfits. Do you have a favorite this time? :)

modeblog1