triple-braid-hverdagsfrisure-nem-håropsætning@2x
I er flere der har efterspurgt idéer til fine hverdagsfrisurer. Jeg vil også gerne selv blive bedre til at sætte mit hår op i andet end en hestehale eller en knold og faktisk er der slet ikke nogen undskyldning, da der findes et hav af frisurer, som tager under 5 minutter. – Ja, faktisk er det jo kun fantasien der sætter grænser. Så derfor vil jeg i løbet af de næste par uger dele lidt forskellige nemme håropsætninger med jer. ;)

Jeg er selv vild med fletninger i alle afskygninger, så derfor er første hverdagsfrisure i rækken denne “triple braid”. Nu kalder jeg den en hverdagsfrisure, men den ville også være rigtig fin til fest, hvis I spørger mig. :) Se også min “Messy Updo“, “Upside Down Braid” og “Celtic Knot” for mere inspiration. God 2. pinsedag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Several of you have asked if I could share some inspiration for easy everyday hairdos. I would like to become better at making some nice everyday updos others than a ponytail or a bun myself, so I will over the next few weeks share a some easy updos with you guys. ;) Hope you like this “Triple Braid” which is very simple and takes less than 5 minutes to make. Have a great Monday, girls.

hair-tutorial-frisure-nem-hevrdagsfrisure-fletning-modeblog@2x