bio-burger-paris
“BIO BURGER” IN PARIS – YUMMY

Da Christoffer og jeg var i Paris kom vi tilfældigt forbi denne lille burgerbar, Bio Burger. Den mindede på mange måder om McDonald’s bare i en opgraderet version og som navnet antyder er alt derfra økologisk. Det kan godt være, at det ikke ser ud af meget, men burgerne var altså virkelig gode! Sprøde boller, frisk grønt, en god bøf og så var det regulære stykke smeltede ost skiftet ud med manchego. Mums! Jeg kan klart anbefale jer, at aflægge stedet et besøg, hvis I kommer til Paris.

linje-prikket@2x
When Christopher and I were in Paris we stumbled upon this little burger bar, Bio Burger. In many ways it reminded me of McDonald’s just in an upgraded version and as the name suggests everything is organic. It may not look extraordinaire, but the burgers were really good! Crispy burger buns, fresh vegetables, a great steak and moreover the regular piece of melted cheese was replaced with manchego. Yummy! I highly recommend you to pay this place a visit, if you come to Paris.

eco-burger-parisbio-burgerorganic-fast-food