walk-in-garderobe

{Jeg viste jer vores nye walk-in, som endelig er blevet færdig. Se flere billeder HER.}

I dag er det præcis en måned siden, jeg kastede mig ud i projekt “90 posts in 30 days”. Det har været spændende, sjovt og ikke mindst udfordrende at nå de tre daglige indlæg. Mest fordi jeg ikke bare ville udgive ”fyldstof”, men har gjort mig umage for at lave kvalitetsindhold, der var værd at læse. Jeg håber i hvert fald, at I har syntes om det. Målet blev nået med de 90 indlæg, som indeholdt alt fra outfits, opskrifter, hverdagstips, skøre fraklip, collager og meget mere. Se med nedenfor, hvor jeg deler nogle af de mest læste indlæg i løbet af den seneste måned.

linje-prikket@2x

Today it’s exactly one month since I threw myself into a challenge I called “90 posts in 30 days”. It has been exciting, fun and very challenging to publish three daily posts. Mostly because it was important for me that every single post was of high quality and worth reading. I reached my goal and published 90 blog posts which contained everything from outfits, recipes, daily tips, crazy outtakes, collages and much more. See more below where I share some of the most read posts during the past month.

skappel-sweateren

{Jeg delte en gratis strikkeopskrift – find den HER.}

show-me-your-wardrobe

{Jeg var på besøg hos Cecilie og se nærmere på hendes garderobe – læs indlægget HER}

verdens-bedste-chokoladekage
{Jeg delte opskriften på verdens bedste chokoladekage HER}

pink-frakke@2x
{Jeg kom med tre idéer til kæreste dates – læs dem HER}

kaffes-scrub
{Jeg delte en opskrift på en super effektiv kaffeskrub – find den HER}

cv-opsætning-det-perfekte-cv
{Jeg linkede til nogle super fine og billige CV skabeloner – læs indlægget HER}

træspisebord

{I fik et smugkig af vores spisestue HER}

HM-trend sweater
{Jeg viste jer en masse outfits. Blandt andet iført DENNE sweater, hvor én læser troede, jeg var gravid}

carry-on-packing-checklist2
{Jeg lavede en “carry-on” pakkeliste, som I kunne downloade gratis HER}

akne
{Jeg delte et ærligt indlæg om hudproblemer og hvordan jeg var sluppet af med dem – læs indlægget HER}

free-fonts
{Jeg lavede et indlæg med fine gratis skrifttyper HER}

sengeramme ikea
{Jeg tippede om, hvordan man optimerer kvadratmeterne derhjemme – læs indlægget HER}

28-things-ive-learned in 28 years
{I anledning af min fødselsdag, delte jeg et indlæg med 28 ting jeg har lært på 28 år HER}

Jeg vil så vidt muligt prøve at fortsætte med at udgive tre indlæg om dagen. Det har sat skub i kreativiteten og der er kommet mere gang i kommentarfeltet, hvilket jeg sætter stor pris på. Men det er jo jer der er dommerne, så lad mig høre, hvad I har syntes om indholdet? Hvilken type indlæg foretrækker I og har I ønsker til kommende indlæg? Hit me!

linje-prikket@2x
I will try to keep posting 3 blog posts a day. It has boosted my creativity and you guys have become more active in the comment field which I very much appreciate. But you are the judges, so let me hear your thoughts about the content the past 30 days. What type of posts do you prefer and I what do you want to see more/less of in future posts? Hit me!