london-eyeOUR FIRST DAY IN LONDON

Min mor og jeg ankom til London i går formiddag. Vi gik mildest talt byen tynd og nåede både forbi Covent Garden, Harrods, Big Ben, London Eye og meget mere. Her er simpelthen så mange fine små butikker, caféer og ikke mindst den hyggeligste julestemning overalt. Englænderne kan virkelig finde ud af at pynte op. :)

linje-prikket@2x
My mom and I arrived in London yesterday morning. We have already seen a lot of the city and among other things we stopped by Covent Garden, Harrods, Big Ben and London Eye. Here are so many nice little shops, cafes and not at least the loveliest Christmas spirit everywhere. ;)

london-taxacustommade-tørklæde

{Dagens kluns iført varmt tøj, skinny jeans og sneakers. Vi formåede at gå over 10 km i går, så praktiske sko var et must.}

laksesalat

{Frokost i Knights Bridge området – det så bedre ud end det smagte.}

blomstergrå-frakke

{Min søde mutti ♥}

laduree

{Ladurée har den fineste café i Covent Garden}

gule-efterårsblade

{Efterår i London}

cathrine-nissen

{Se lige hvem vi stødte ind i foran Harrods. Sødeste Rockpaper Cath og hendes kæreste Adam. ♥ Verden er lille. Pudsigt nok var vi begge iført mørkeblå frakker og Custommade tørklæder. Blogger uniformen, haha}

telefonboks-london