roskildemiss-hippiemiss-hippie-roskilde

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

I sidste weekend var Christoffer og jeg som sagt på Roskilde Festival. Årsagen var, at vi var blevet inviteret derned sammen med L’Oréal Paris i forbindelse med lanceringen af deres nye Mega Volume Miss Hippie mascara. Den nye mascara er nemlig netop inspireret af sommerlige festivaler og boheme/hippie trenden, som er en af de helt store tendenser denne sommer, hvor flagrende kjoler, blomsterprint, off-shoulder toppe og frynser er at spotte nærmest overalt i gadebilledet.

Jeg havde selv iført mig et outfit, som også havde lidt hippie stemning over sig i form af en farverig kimono og løst bølget hår. Jeg havde kombineret med et par vintage denimshorts og en hvid tank top, for at gøre det lidt mere råt og som det eneste make-up brugte jeg Mega Volume Miss Hippie mascaraen for at sætte ekstra fokus på øjnene. Jeg er faktisk blevet helt afhængig af den mascara, da den, som navnet lover, virkelig tilfører meget volumen og man kan snildt påføre flere lag for at give endnu mere fylde til vipperne. God fredag, allesammen!

blog, københavn, high-streetLast weekend Christoffer and I went to a festival just outside Copenhagen. We had been invited to go there together with L’Oréal Paris for the launch of their new Mega Volume Miss Hippie mascara. The new mascara is namely inspired by Summer festivals and the bohemian/hippie tendency, which is one of the biggest trends this Summer.

I wore an outfit which was also a little inspired by the hippie trend consisting of a colorful kimono and loose wavy hair. I had combined it with a pair of vintage denim shorts and a white tank top to make it a little more raw and the only makeup I used, was the Mega Volume Miss Hippie mascara to put extra focus on my eyes. I’ve become totally addicted to the new mascara. As the name suggests, it really adds much volume and you can easily apply multiple layers to give even more volume to the lashes. Have a great Friday, everyone!